Förbundets Årsmöte 2015

Måndag 2 februari kl 18 Wallingatan 33, 5 tr Föranmälan inget krav, men tacka gärna ja till eventet på F18 Seglarkompisar så vi vet hur många som kommer.

https://www.facebook.com/events/1594116480812285/?ref=22

Mötet kommer som vanligt att vara kort och koncist för att ge ansvarsfrihet, välja styrelse och annan formalia. Därefter diskuterar vi under fria former det som är viktigt för medlemmarna och förbundet, tex tilldelning av platser till VM, Tävlingskalendern inkl upplägg för raid + SM, träningsupplägg, clinics m.m. Agenda och kort årsberättelse via F18-förbundets hemsida såsmåningom.

Vi kommer att försöka ordna så att det går att vara med via Skype, men det finns ingen garanti att det funkar och för den efterföljande diskussionen rekommenderas att vara på plats. De som vill går ut efteråt för en bit mat och dryck i goda seglingskompisars lag.

Förslag till Agendan kan redan nu anmälas som kommentarer till inbjudan på Facebook. Ange om du anser att förslaget ska vara en beslutspunkt under årsmötet eller kan vara en del av den fria delen av mötet.