Säsongpremier Vårrullen

Vi önskar välkommna otåliga Farr 30 och Formula 18 seglare till denna baggens fjärdens öppnings regatta.
Då vi ”ice checkat” regattan 2011 dubblar vi ansträngningarna 2012.
Nya begivenheter för i år är middag på lördagen där vi förutom att sjunga har genomgång med tränare på banan före och efter samt går igenom förutsättningar och utfall. Även debriefs av tävlings ledning från deras perspektiv . Vi borde alla vara lite ovana med vågor efter isjakts säsongen och i behov av lite goda råd.
Seglare tillfälligt utan båt eller ägare av båt utan seglare hänvisas till respektive klass ordföranden så arrangeras detta på bästa möjliga sätt. Båtar liksom seglare skall användas för att åldras vackert.
Middag (förrätt med nubbe och öl, varmrätt med vin samt efterrätt, kaffe och punch serveras till det facila priset av 300 kr per person.
Middagen serveras i KSSS klubb hus Saltsjöbaden, sover man över i saltis fixar vi även frukost på morgonen (man sover MYCKET gott både på en F18 trampolin och på britsarna i en Farr30).
Alternativ sov ställningar är i framsätet, i bakluckan, på Vårgårds fina små rum eller på Grand hotel allt efter eget tycke och smak, bokas på eget bevåg.
För middagen Inbetalas 300 kr per person till Enkidu Kb, bankgiro nr 5452-3196 alternativt medtages kontanter till middagen (kräver dock en email till gustafdyrssen@gmail.com och en svars mail senast 27 April), glöm inte att uppge ditt namn samt vilken båt du seglar på. anmälan skall vara gjord senast den 27 April för att det skall vara möjligt att planera middagen. Vid frågor gustafdyrssen@gmail.com
Mycket välkommna önskar KSSS tillsamans med Farr30 och F18 förbundet.
Bröder, fram på banan fram.
Patrik Lindblom.  Farr30.
Petter Karlberg.   F18.
Anna Klange       KSSS