Inbjudan till SM i Sandhamn 12-13 september

Djursholms Seglarklubb bjuder in till Svenska Mästerskapen i Sandhamn den 12-13 september, se Inbjudan F-18 2015.

Anmälan ska innehålla uppgifter om båtnamn, segelnummer, båtklubb, skeppare, besättning, adress, telefon, mailadress och göras senast 2015-09-04 till e-mail: bjorn@merforsaljarna.com

Anmälningsavgiften är 2500kr och skall sättas in på Postgiro 6230754-1 senast 4 september, därefter mot förhöjd avgift.

Det kommer att bli ett SM skräddarsytt efter F18-klassens önskemål med kort väntan mellan racen, lagom långa race och skönt häng på stranden efter race med hamburgare och en öl.  Allt i Sveriges kanske bästa F18-vatten den bästa årstiden på Sandhamn. Tävlingsledare Björn Holm och Co kommer att se till att allt flyter på. För de som har med pojk eller flickvän får de gärna hänga med på funktionärsbåtar och hjälpa staben med arrangemangen.

Förutom att SM avgörs och därmed rankingen som avgör vilka som prioriteras till VM och EM så är det också avslut på svenska cupen.

För båtar som inte kommer från Stockholm och deltar i raiden går det att ligga kvar på KSSS pir två veckor inför SM och delta i gemensam bogsering till Sandhamn inför SM. För de som endast önskar delta på SM är rådet att sjösätta och parkera trailer i Stavsnäs och segla till Sandhamn på fredag kväll eller haka på bogsering om vinden inte är gynnsam.

Väl mött

Björn och Djursholms Seglarklubb

genom
Lars Linder